KONY 2012!

Kolla på videon, kommentera detta inlägget, sprid filmen (på facebook, bdb, tumblr, twitter, instagram VAD som helst där videon kan få uppmärksamhet!) & gör Joseph Kony KÄND. Inte för att hylla honom, utan för att kunna arrestera honom & rädda 30 TUSEN barn som tvingas bli soldater, tvingas döda folk, tvingas ge sex och bli våldtagna.

Alla dessa trettio tusen barn har blivit kidnappade av en armé som skapades av den groteska mannen Joseph Kony. ALLA de trettio tusen barnen har tvingats DÖDA sina egna föräldrar.

I LRA (armén) lär de tjejer bli (eller hur man nu säger) prostituerade, de lär upp små pojkar att döda allt i deras syn, barn blir våldtagna där varje dag & om du försöker fly blir du mördad.

Låter detta rättvist? Tillåter ni världen se ut på detta viset?
KOLLA PÅ VIDEON, SPRID DEN, GÖR ALLT FÖR ATT JOSEPH KONY SKA BLI ARRESTERAD. GÖR ALLT FÖR ATT SKAPA FRED.
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=player_embedded


KONY 2012, TVÅTUSENTOLV ÄR ÅRET JOSEPH KONY ÅKER I MARKEN. 2012 ÄR ÅRET LRA INTE LÄNGRE FINNS!
Urklipp från random tumblr:
‎"Joseph Kony är en man som måste bli stoppad.. Han kidnappar barn för att sedan tvinga pojkarna att döda folk, så som deras föräldrar, och tvingar även dem att misshandla människor tills man inte kan känna igen ansikterna på dem. Flickorna som blir kidnappade gör han till sexslavar så de blir våldtagna.

Kony är inte tillräckligt känd för att kunna bli arresterad. Amerika har börjat ta tag i saken men så fort befolkning, människorna, slutar visa ambition eller om det är för få som visar intresse, så kommer de slute i och med att denna händelse inte påverkar Amerika på något sätt.

Sprid detta. Vi måste stoppa honom, han måste bli arresterad. Vi måste rädda barnen. Men allt vi kan göra är att se denna film, dela den och om det är möjligt,donera pengar till TRI för att bidra samt få ett Action Kit.

Snälla, visa att du bryr dig och sprid vidare detta till alla du känner. Gör honom känd och hjälp barnen att bli fria."
kayfwah:  I will support a cause but I will never succumb to idiocy in the process envymyhair:  REBLOG  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=player_embedded

Kommentarer
Postat av: e m e l i e

sjukt synd.

2012-03-09 @ 17:05:58
URL: http://emelieelgstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0